Site Overlay

ZOEK EEN BAAN!

Bent u van plan om bij een bedrijf in Zoetermeer aan de slag te gaan? Dat kan natuurlijk ook en daarvoor hebben we een uitgebreide vacaturebank samengesteld met de actuele vacatures die door de bedrijven in en rondom Zoetermeer aangeboden worden. Neem gerust een kijkje en ga opzoek naar de vacature die u het meeste aanspreekt of aan uw behoeften voldoet.

Alle vacatures die hier op bedrijvenuitzoetermeer.nl geplaatst worden zijn van de bedrijven en winkels die in Zoetermeer gevestigd zijn. De vacatures bevatten zoveel mogelijk informatie over het bedrijf en de functie waarvoor de vacature bestemd is. We raden u ten sterkste aan om af te zien van vacatures wanneer u niet aan de functie-eisen voldoet. Zo bespaar u uzelf en het bedrijf dan een hoop tijd. Solliciteer alleen op functies waarvan u zeker bent dat u er geschikt voor bent.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de baan waar u naar opzoek bent niet op onze site voorkomt. Mocht dit het geval zijn dan hebt u ook de mogelijkheid om zelf een advertentie te plaatsen onder “Banen Gezocht” hieraan zijn geen kosten verbonden. Zet in uw advertentie de baan waar u naar opzoek bent, de ervaring die u hebt, uw leeftijd enz. Hoe meer informatie u over uzelf biedt hoger groter de kans zal zijn dat een bedrijf contact met u opneemt.

 

DUURZAME BEDRIJVEN IN ZOETERMEER

MVO-bedrijven verdienden op onze site een ereplaatsje. Dit zijn de bedrijven die rekening houden met mens en milieu en daar kunnen we natuurlijk alleen maar dankbaar voor zijn. Zij maken gebruik van duurzame grondstoffen en energie. Daarnaast bekijken ze ook hoe ze op een duurzame manier hun goederen kunnen vervoeren zonder dat dit een hoog milieu-impact oplevert. Daarnaast gebruiken ze voor de verpakking van hun producten materialen die weer gerecycled kunnen worden en werken meer digitaal om op deze manier te besparen op onnodige kantoorartikelen.

Verder maken dit soort bedrijven ook gebruik van medewerkers die woonachtig zijn in de omgeving van het bedrijf zodat ze gemakkelijk op de fiets naar hun werk kunnen komen. Dit helpt niet alleen aan het milieu maar ook aan het verkeer dat er dagelijks op de weg zit. Doordat er steeds minder mensen de auto pakken om naar hun werk te gaan zullen op den duur ook minder files op de weg tegenkomen n zal daarmee ook de uitstoot in grote mate verminderen.

Naast de bovengenoemde punten maken deze bedrijven ook gebruik van andere dingen waarmee ze niet alleen geld besparen maar ook meewerken aan het milieu. Zo gebruiken ze vaak minder en dunner papier om te printen en maken ze ook gebruik van een groene hosting, beperken ze de uren op het gebruik van airconditioning en worden de kantoren meestal geïsoleerd om op deze manier energiekosten te besparen.

Hier op bedrijvenuitzoetermeer.nl kunt u alle MVO-bedrijven vinden die in Zoetermeer en omgevingen gevestigd zijn. Op deze manier proberen we dan andere bedrijven te inspireren om ook aan een duurzame bedrijfsvoering te denken en kunnen we misschien in de toekomst voor een betere en milieuvriendelijke maatschappij genieten.

 

INFORMATIE EN VRAGEN

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00u tot 17:00u. Om uw vragen uitgebreider te kunnen beantwoorden kunt u ons ook een email sturen of u kunt ons via de live chat op deze site bereiken waar onze medewerkers u graag verder zullen helpen.

Bent u op de hoogte van een bedrijf in Zoetermeer maar komt deze niet voor op onze site? Dan kan dit aan 2 dingen liggen. 1) Het betreft een nieuw bedrijf waarvan wij nog geen informatie hebben ontvangen. Het duurt meestal 2 tot 3 weken voordat een nieuw bedrijf op bedrijvenuitzoetermeer.nl komt te staan. 2) Het gaat om een twijfelachtig bedrijf dat niet op de juiste manier bij de KvK ingeschreven staat.

Wanneer u eigenaar bent van een bedrijf en deze graag op bedrijvenuitzoetermeer.nl ziet staan dient u wel aan een paar voorwaarden te voldoen. De voorwaarden kunt u gratis downloaden vanaf deze site of u kunt telefonisch contact opnemen met de redactie van bedrijvenuitzoetermeer.nl. Alle bedrijven die aan de voorwaarden van deze site voldoen kunnen gratis hun bedrijf adverteren en/of vacatures plaatsen. Foto´s van het bedrijf worden door de fotograaf van bedrijvenuitzoetermeer.nl genomen. Stuur dus geen foto´s van uw bedrijf naar onze redactie.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze krijgt u dan iedere 2 weken toegestuurd naar het door u opgegeven emailadres. Hierin kunt u het laatste nieuws vinden wat betreft de bedrijven in Zoetermeer, welke nieuwe bedrijven we kunnen verwachten en tientallen nuttige tips voor zowel bedrijven als particulieren.

Terug naar home.